Cinsiyetiniz:
Ait olduğunuz yaş kategorisini belirtiniz:
Eğitim durumunuzu belirtiniz:
Mesleğiniz:
Sağlık kuruluşunda çalıştığınız süre:
İstenmeyen olay bildirim sistemi hakkında eğitim aldım.
Hastane çalışanlarının bu konuda sorumluluk alabilmeleri adına eğitimler düzenlenerek konunun hassasiyeti vurgulanmaktadır.
Sistem, çalışanların kendilerini güvende hissedecekleri şekilde kurulmuş ve uygulamaya sunulmuştur.
İstenmeyen olay bildirim sistemi hakkında bilgim var. Nasıl bildirim yapacağımı biliyorum.
Sistem kullanıcısının talebi olması durumunda ise, özellikle raporlama ve raporların paylaşılması aşamalarına yönelik gizlilik ilkesi uygulanır.
İstenmeyen olay bildirim sistemi, hasta ve çalışan güvenliğini, güvenliği tehdit eden olaylara karşı koruyucu görev üstlenmektedir.
İstenmeyen olay bildirim sistemi kullanabilirliği açısından kolay ulaşılabilir ve kullanıcı dostudur.
Hastanede, hastalar için güvenli hizmet sunumu ve çalışanlar için güvenli çalışma ortamları sağlanır.
İstenmeyen olay bildirimi sonrasında yapılan çalışmaların sonuçları hakkında bilgilendirilme yapılıyor.
İstenmeyen olay bildirim sisteminin hasta ve çalışan güvenliğini olumsuz etkileyen veya ramak kala olayların bildirimi ile düzeltici ve önleyici çalışmalar yapılmasına katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Varsa Görüş ve Önerileriniz:

Kişisel bilgileriniz ve ankette verdiğiniz bilgiler kesinlikle gizli tutulacaktır.