09 Haziran 2023

Laboratuvarımızda biyokimya cihazı, hormon cihazı, hemogram cihazı gibi cihazlarla hastaların teşhis ve tedavileri için lüzumlu olan tetkikler yapılmaktadır.

1 Adet tomografi cihazımız, iki adet sabit, bir adet seyyar olmak üzere üç röntgen cihazı, ameliyathanede kullanılmakta olan bir adet skopi cihazı ve diş ünitesinde bulunan panoromik diş röntgen cihazı ile gerekli röntgen filmleri çekilmekte, Mamografi ve Kemik Dansitometresi gibi tetkiklerle hastalarımıza hizmet verilmektedir.

Hastanemiz acil servisi  II. Seviye Acil Servis olup, 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Şubat 2011 yılı itibari ile Hizmet satın alma yöntemi ile Diş polikliniğimizde 4 Diş hekimi tarafından Diş Protez hizmeti verilmeye başlanmıştır.

Hastanemizde yoğun bakım ünitemiz 1. Basamak 4 yataklı, 2. Basamak 6 yataklı olarak hizmet vermektedir.

Hastanemiz Hemodiyaliz ünitesinde 10 adet diyaliz cihazı mevcut olup günlük 2 vardiya halinde hizmet vermektedir.

Hastanemiz bünyesinde  2015   yılında açılan Palyatif Bakım Ünitesinde 8 yatak kapasitesiyle hizmet verilmektedir.

Hastanemiz bünyesinde bir uzman hekim, bir  pratisyen hekim, dört  yardımcı sağlık personeli  ve iki şoförden oluşan Evde Sağlık Ekibi, Evde Sağlık Hizmet Aracı ile evlerde hasta bakım hizmeti sunmaktadır.

Hasta Hakları Birimimiz Sosyal Hizmet Uzmanlarımız tarafından yürütülmektedir. Hastaların dilek ve şikâyetleri dinlenmekte gerekli gizliliğe önem verilerek sorunların çözümlenmesi yoluna gidilmektedir. Sorunların giderilemediği durumlarda Hasta Hakları Kurulu durumu görüşerek en geç 15 gün içinde karara bağlar.

Hastanemizdeki 3 adet odasıyla ameliyathanede  gerekli ameliyatlar yapılmaktadır. Hastanemiz bünyesinde Ortopedi ve Genel Cerrahi,  Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Göz Hastalıkları branşlarında çeşitli A1 ve A2 gurubu ameliyatların yapılmasından dolayı ilçe dışından hasta kabulü olmaktadır.

Hastanemiz bünyesinde iki diyetisyen, iki sosyal hizmet uzmanı, iki psikolog, iki odyolog hizmet vermektedir.

Ayaktan yapılan muayenelerde hasta mahremiyetine önem verilmesinden kaynaklı tek hasta tek muayene sistemi uygulanmaktadır.

Hastanemiz 2018 yılı itibari ile HIMMS Stage 6 dijital hastane olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Hastanemiz değişen ve gelişen modern teknolojiyi yakalamak, hasta ve çalışanlarımızın memnuniyetini artırmak amacıyla 2006 yılı nisan ayında başlayan kalite çalışmalarını aynı ciddiyetle sürdürmekte olup, çalışmalarına Hastane Başhekimi önderliğinde, ekip bilinciyle Sağlık Hizmet Kalite Standartlarına göre devam etmektedir.

HASTANEMİZE HOŞGELDİNİZ

Hastanemizde muayene olacak hastalar için; hasta kayıt ve diğer tüm işlemler için  Yataklı Tedavi Kurumları İşletme Yönetmeliğinin 67.maddesi gereği resmi kimlik belgesi kullanılacağından yanınızda kimliğinizi getirmeyi lütfen unutmayınız.

Hastanemiz Zemin kat girişinde hasta kaydı için 2 adet masa bulunmaktadır. Bu birimimizde yeterli sayıda personel kayıt işlemlerinizi gerçekleştirmek için saat 07.30 ile 16.00 arasında görev yapmaktadır. İlaveten hasta kayıt masasının yakınında bulunan Sıramatik cihazından da kendiniz T.C. numaranızı girerek hızlı bir şekilde sıra alma işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Hastanemizde 2010/ 73-80 sayılı Genelge gereği acil vakalar, ağır özürlü raporu bulunan engelliler, hamileler, 65 yaş üstü yaşlılar, 7 yaşından küçük çocuklar, malul, gaziler, şehit yakınları  ve adli vakalara öncelik tanınmaktadır. Hasta kayıt biriminden hekiminizi seçebilir kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Hastanemizde sigara içmek yasaktır.

Hastanemizde poliklinik hizmetleri; çalışma günlerinde hafta içi 09.00-12.00 13.30-16.00 saatleri arasında, yatan hasta hizmetleri ise 7 gün 24 saat verilmektedir. Hastanemizde acil servis hizmetleri de 7 gün 24 saat aralıksız verilmektedir.

Hastanemizin işleyiş ve düzeni ile ilgili her öneri, şikayet ve teşekkürlerimiz için;  HASTA HAKLARI BİRİMİ’ne başvurabilir, İnternet sayfamızda bulunan İletişim sekmesi altından görüş ve öneri bildiriminde bulunabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.